ImgConsult

Consultoria

Consultoria
  Inici L'Empresa Contacteu-nos  
  Serveis

Ens complau oferir-vos els nostres serveis de consultoria sobre seguretat i captura del Coneixement. Aquests dos temes estan molt relacionats i la seva gestió implica l'ús correcte de les metodologies i de les eines adequades per obtenir resultats profitosos. Aquestes accions us ajudaran a aconseguir una posició més competitiva i us evitaran posibles responsabilitats legals. Per a més informació no dubteu a contactar amb nosaltres a:  

info   scentia   cat


Anàlisi de Seguretat i Riscs

El Risc per a la salut i/o la falta de seguretat, pot apareixer o veure's incrementat degut al mal funcionament dels equips electrònics, com a conseqüència d'una inadequada definició, disseny, fabricació, instal·lació, manteniment, us, etc.

El procediment per controlar aquest Risc i garantir la seguretat dels vostres productes  és implantar un Pla de Seguretat que ha d'incloure un Análisi de Riscos.

Captura i Gestió del Coneixement

El factor clau per a les empreses que vulguin ser competitives i sobreviure en el món dels negocis actual, és la capacitat per capturar i gestioner el coneixement del seu personal i, tant important com això, gestionar-lo fent-lo disponible ràpidament quan i on es necessiti. Això és especialment important en avaluacions de Seguretat i avaluació de Riscs com: Anàlisi de sistemes, AMFEs, FTAs, etc

 


[A dalt]
[Inici]